Tuesday, July 5, 2011

ONE STOP CENTRE


Assalam..lately mood nak ber'blog' agak kuranglah...erkk..macam cuaca juga..Ok ..kali ni aku nak share kenapa tajuknya one stop centre..korang nampak bloglist aku ni..
Ok..Aku bahagikan bloglist kepada 6kategori setakat ini
iaitu :
AGAMA
HA MEMBERS
MASAKAN
MAKEUP/TUDUNG/BAJU
RAWATAN ISLAM
BLOG YANG AKU MINAT

dimasa akan datang maybe aku akan tambah lagi bloglist ni..cadangnya nak buat bloglist :

PUTERI-PUTERI COMEL
PUTERA-PUTERA CUTE
Dua bloglist ni aku buat khusus untuk adik-adik/rakan-rakan dari bloggroup yang ada di facebook..nantikan kemunculannya..lepas GA aku settle aku akan launch bloglist ni ek..


2 comments:

NasZ said...

salam kenal..

dah follow awak..

minta tolong bagi pendapat bleh?

MOHD NASER.com

blackroses said...

ok..tq