Monday, June 7, 2010

AKU DAH PANDAI BUAT ROTI


7 Jun 2010, Kg. Endah, Salma Bakery aku dan 6 orang rakan - rakan baru sahaja selesai Menghadiri Kursus Membuat Roti di Salma Bakery, Kg. Endah. Memang best apabila kami diajar untuk membuat 7 jenis roti. Semua peserta terdiri daripada guru-guru SK Batu Laut. Bermula seawal 10.30 pagi...kursus kami tamat lebih kurang satu lebih....hasil daripada kursus tersebut kami semua bersemangat nak buat roti sendiri di rumah.Semoga dengan kursus ini tak perlulah lagi kami membeli roti di kedai cina atau beli Roti Gardenia..hasil buatan kami nipun dah cukup sedap serta enak disamping kualiti dan halalnya terjamin...sedap seh..hahahahah

5 comments:

Mr & Mrs MonDoK said...

.:: Kak Anna: Nak order roti boley??!!!! Homemade mesti lagik sedap kan??? Nyum!!! Nyum!!! ::.

blackroses said...

boleh.......hahahha..nak suruh postkan ke?sat lagi akak nak bukak bakerylah

jaja said...

wahhh shedapnye kak..raye taun ni ada hidang roti sosej tak...nk datangggggg..huhuu

Mr & Mrs MonDoK said...

.:: Ha ah kan Jaja... Open house umah baru tak yah susah2 buat menda lain, buat roti jek... Tukar selera plak... Nyum!!! Nyum!!! Nyum!!! ::.

blackroses said...

insyaallah ja..akan diusahakan masa buat openhouse raya tahun ni ek....jangan lupa datang yerr.....
xder barunyerr....parking kereta jer baru dengan pagar...