Saturday, June 5, 2010

RONGENG WITH YANNA...



Sedang boring-boring tiba-tiba mesejku berbunyi...daripada Puan Yanna rupernyer...emidiately aku ajak dia ronggeng kat JayaJusco Bukit Tinggi...mula-mula kami pi makan Kenny Rogers....dah kenyang kami pi Fish Spa...hehehehhehe...nak gak rasa macammana yang yanna cerita kaki kena jilat dengan ikan...mak aihhh..mula-mula celup kaki aku dah gelak-gelak..tak tahan geli...adalah dalam 10-15 minit aku asyik gelak jer..sebab geli...lama-lama geli tu tukar jadi best dan rasa macam ada caj elektrik jer kat kaki aku...Memang menarik pengalaman ni...lepas kami habis 30minit kat situ....turun ke level bawah..yanna kata aku ada letrik..WAHHH..aku dah jadi elektrik women lah plak...pastu kami pergi APT...wash+blow+iron....syok giler kepenatan rasa nak tidur jer kena urut kepala..yanna plak boring tunggu turn...camnilah dia time boring...


sian ko yanna.....adehhh..rupernyer salah masuk pintu ek..hahahhaha...tapi memang syiokk lah hari ni...lagi-lagi dapat makan jambu batu best....terima kasihlah pada yanna sebab sudi temankan aku hari ni..seharian betul kat JJ...dari kul 11lebih sampai 6lebih aku sampai umah....wahhhh...gilos tul

5 comments:

yanna faisal said...

weiiii...bile mase la ko ambik gamba ni?? memang bosan gile nunggu turn weiii...adeiiii....jgn lupa beli adiah kat laki ko tuhh...hehehe

Mr & Mrs MonDoK said...

.:: Arini gi meronggeng gak... Huhuhu!!! ::.

Mommy Pinky said...

baru je lat week pegi main celup2 kaki kat fish spa..memang geli XD

suzi said...

wah bestnye ana hehehhee

lawak lak aku tgk pic yanna tgh boring hehhehe
but nice pic ;D

blackroses said...

ko ronggeng gak ke dok...
mommy pink..thank to follow...awak pergi fish spa mana
mang best....aku ngan muka sememeh sampai jj