Saturday, May 21, 2011

AKU, FESYEN DAN SHAWLS TIDAK DAPAT DIPISAHKAN

SAAT... semua orang mengilai shawls..aku telah hampir 10 tahun TERJEBAK dengan shawls. Bezanya pada ketika aku mula kenal shawls tidak ada HIJAB TUTORIAL seperti sekarang dan pelbagai fesyen dan rupa shawls sepeti sekarang. Fesyen yanga da sekarnag membuat aku jadi gila shawls. Serius. Dapat pulak rakan- rakan secitarasa seperti Noy Kimora Aiko..wahhh...cayalah beb..ko memang bestlah.....so..dekat bawah ni aku attachkan beberapa shawl kegemaran dari koleksi aku sendiri. Bab gambar korang jangan pelik ek..pesal muka aku ni kejap lain kejap lain...aku sendiri tak faham..ekekeek...fotogenik ko..perasan..uwekk....kejap lain..kejap lain..ok..jom layan..

kat bawah ni gambar shawls yang aku beli sekiar tahun lepas dan tahun ni
Ok..gambar atas ni..ketiga-tiga fesyen ni aku tak belajarpun dari hijab tutorial..ilham sendiri hasil melilit sendiri depan cermin..wakakakak..

1-gambar first tudung 2 tone coklat ni paling aku minat material dia..lembut dan mudah dibentuk.Shawls ni aku beli di Giant Shah Alam dengan harga rm20 tak silap.
2-gambar second ni shawls lycra_inner neck awning- ni murha sangat..masa tu ada seller kat fb dia jual lelong rm10..aku grab ler apalagi..puas hati kan..
3-Shawls Ombak- Ni aku beli dari Naurah Makwa di fb, RM35 xsilap time tu...inner aku beli kat Nilai 3-cuma rm5 je..murah kan

OK...gambar ni pulak ek...

1-Shawls sisik ikan ni beli dari Noy Kimora Aiko..dia beli dari Radiusite...dia jual kat aku so aku memnag minat..belilah dari dia...
2-Shawls kedua tu shawls yang sama dengan yang kat atas tu cuma fesyen jer lain aku gayakan
3-Shawls kuning langsat tu aku beli murah-RM8 ..beli di Banting je
4-Shawl Qaeh kot xsilap namanya...cantik dan pelik..ni beli dari my frenz di fb..Feazah Hamzah yang ada butik online..Qaisya Balqis Collection...

12 comments:

ainol akasyah said...

follower ke 269..comel nye shawl tp lg comel tuan die hehe

blackroses said...

tq dear..blushing..ekekkekekek

shafiq said...

Mcm Gaya Pemakaian Shawl Skrg..
Cantikk

Freaky said...

kekasih saya pun suka pakai shawl berbanding tudung bawal. :)

Gambar Pengalaman Bersukan

blackroses said...

shafiq..yer..macam2..rajin dnegan tak rajin je belajar..

firdaus...wahhh..oklah tu..tudung bawal ni terhadlah gayanya berbanding shawls..macam2 gaya bleh buat

taliff said...

Tudung dan Shawls gaya zaman masa kini..huhuhuhu...

blackroses said...

yupp..exactly..tapi sebenarnya dah lama keluar...baru la ni popular

**::CIKNUURUL::** said...

comel je rse bile try pkai shawl,.hehe,..kn?,.hurmm,.CN ske jgk lilit shawl,cme skang dh brjinak2 ngn loose shawl,.rse selesa sgt2,.

thanks ek sudi folo CN,.slmt brblogging,..=)

NOOR FATIN said...

cantiknya shawl! saya pun baru je suka pakai shawl. heehhe dlu2 tak suka pn... :)

blackroses said...

yupp ..comel jer..siapapun yang pakai ..

noor fatinpun minat ek

Dea said...

sy pon suker pkai shawl jugak.. hehe

blackroses said...

best kan dea..macam2 fesyen leh gayakan