Wednesday, May 25, 2011

SUNSHINE SMILE CONTEST

Seperti yang dijanjikan, SUNSHINE SMILE CONTEST akan bermula HARI INI iaitu pada 22 Jun, 2011. HADIAH UTAMA BERUPA POLAROID INSTAX MINI 7S beserta INSTAX MINI FILM yang bernilai RM600.

CONTEST APE NI?

Sunshine smile contest ini adalah contest SENYUMAN PALING CERIA. Apa yang anda perlu lakukan untuk join contest ini hanyalah baca dan ikut syarat-syarat yang tertera dibawah.
Contest bermula pada 22 Jun 2011 dan tamat pada 1 Julai 2011

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN

1. Sila follow kedua-dua penaja di link berikut:

http://mynameismyname-ashraf.blogspot.com/

http://aarrghitsme.blogspot.com/

2. Copy dan post entry ini di blog anda dan attach gambar (GAMBAR ANDA YANG SEDANG SENYUM) yang ingin dipertandingkan.

3. Senyuman mesti CERIA!! Ikhlas atau tak ikhlas belakang cerite..

4. Sediakan ENTRY khas contest ni dan link kan kepada saya di comment box entry ni:

http://mynameismyname-ashraf.blogspot.com/2011/05/sunshine-smile-contest-starts-now.html

5. Ajak minimum 3 orang rakan anda untuk join contest ni dan tag mereka di bawah gambar anda.

6. Untuk keselamatan jika blogger.com buat hal, sila link kan entry khas contest anda di:

http://www.facebook.com/pages/Sunshine-Smile-Contest/211819135518018?sk=wall

MUDAH KAN? SILA TEPATI SYARAT DAN NANTIKAN PELUANG UNTUK MENANG =)

Dibawah ini adalah gambar yang dipertaruhkan saya:

"Senyuman saya paling ceria kerana saya sangat bahagia bersama dengan orang yang tercinta"

buat penganjur saudara asyraf..kalau saya menang ni memanglah rezeki saya selepas kejadian pecah rumah saya oleh pencuri...saya baru perasan ahad lepas..rupa-rupanya kamera digital saya turut disonglap sama..sangat sedih...

dan berikut adalah rakan2 yang saya tag: mummy irish, firdaus, penulis senja.

10 comments:

waN Mohd Salim said...

tima kaseh akak .. tag adik dalam ni

Ashraf Jalil said...

terima kasih join =D

blackroses said...

sama-sama ps...
ashraf..ramai dah ke join

Blog Gosip said...

makcik ni pon pengikut penulis senja babi ea

blackroses said...

WOIII..boleh tak jangan kotorkan post aku dengan perkataan kotor ko..blah;lah

NINA said...

akak , saya doakan akak menang ye :) kesian akak sebab kamera kena curi :(

NINA said...

akak , saya doakan akak menang ye :) kesian akak sebab kamera kena curi :(

blackroses said...

tq nina..tu ahhh sedih

alif ismail said...

salam ziarah...

alif datang untuk melihat senyuman tuan blog...

http://bloggeralif.blogspot.com/2011/06/sunshine-smile-contest.html

blackroses said...

blushing..tuan blog malu sudah