Wednesday, May 25, 2011

Keysha Contest (Aku & Tudung)


gambar diatas ini adalah gambar penganjur hokey..

Wahhh...aku dah semakin rajin pulak masuk contest ek..contest tudung..surelah aku suka..asyik masuk jer menag belum pernahpun..LAYAN JE....masa blogwalking saya terjumpa entri ni..so sayapun berminta untuk menyertainya...kornag kat luar sana..kalau nak join boleh tengok bawah ni cara-caranya ekk..

Cara2 nak join
1) Tajuk entry ni mstlah Keysha Contest (Aku & Tudung)
& letak skali pic keysha ni kt entry k :)

2) Mstlah ada blog sndiri n follow 2 blog bwh ni


4) letak kt sidebar pic kt ats & link kt blog keysha blk

5) Tag ke 3 org kwn
jaja
cha
6) Ble dah join jgn lupe comment kt entry penganjur.
kt blog keysha1111.blogspot.com
So keysha leh tau spe yg masuk : )

keysha nak bg hadiah ..bukan 1,2 or 3 tp 10 hadiah (^0^)
jadi harapan korang utk menang lg besar

Tarikh tutup contest ni 30 Jun

Hadiah2 menanti anda :)

Hadiah tempat 1 : barangan bernilai RM50
Hadiah tempat 2 : barangan bernilai RM30
Hadiah tempat 3 : barangan bernilai RM30
7 hadiah saguhati : barangan bernilai RM10
Ape tunggu lg jom join ramai2 (^0^)

so..untuk join contest ni..aku pertaruhkan gambar di bawah ni...layan jerr....wakakakaka


5 comments:

Freaky said...

hadiah best.. nak join gak bole ke ? huhu

Ibu bapa Yang Pelik

blackroses said...

boleh...

yad'z said...

gud luck.. (^_^)

blackroses said...

tq yad'z

тαк кenαl мαкα тαк cнεηтα ™ said...

hye sis.
Sya dah join

http://pinkydorky.blogspot.com/2011/05/contest-aku-dan-tudung-by-keysha.html