Wednesday, May 18, 2011

KAMPUNGKU INDAH

gambar atas ni bukan gambar kampung aku ek..ni gambar kampung penganjur segmen..syafik
NI SECOND TIME AKU JOIN SEGMEN..FIRST TIME ANJURAN BEN ASHAARI..KALI NI SYAFIK CHOCOLATE PULAK..


SYAFIK TANYA : Apa nama kampung korang
?
Kampung Batu Laut

SYAFIK TANYA :Apa yang menarik pada kampung korang tuh?

For surelah sebab ada pantai yang cantik


SYAFIK KATA :kalau ada gambar pemandangan kampung korang lagi baik

(ni gambar ehsan daripada facebook yang diambil oleh photografi profesional)

(ini gambar ehsan daripada sifu photo saya..en azam photgraphy)

kedua-dua gambar diatas ni memang real gambar pantai dikampung saya...tak snagka nampak cantik...lagi-lagi gambar diambil oleh pro pulak tu
d)apa pengalaman manis semasa korang di kampung korang
pengalaman manis jatuh pokok rambutan..ekekekke..eksiden naik motosikal masa corner lipat..ekekek

5. lepas tuh kalau korang rajin , korang tag lah 3 nama blogger lagi . kalau tak nak buat udah (aku tak memaksa) .
kak najwa,penulis senja, nisa

6 comments:

Nour Akmal said...

laa..org kg batu laut ke?
sekapal gak la kite ni..huhu

blackroses said...

ornag batu laut jugak ke?

Nour Akmal said...

tak la..org banting..huhuhu

blackroses said...

ooo..banting kat mana?akak duduk morib..kampung yang batu laut

Nour Akmal said...

duk kg sg buaya kak..=)

blackroses said...

ooo...wahh..oklah tu...kalau ramai blogger banting boleh buat group