Monday, June 6, 2011

ARABIAN EXOTIC MAKEUP (SMOKEY EYES)



Assalam..wowwee..jom kita try ni nak...aku dah addicted dengan arabian makeup style ni..alahai..perasanlah tu nak jadi orang arab...ekekekek...aku paling malas nak pakai eyeshadow..sebab kalau salah pakai nampak weird..biasa guna satu warna je..sekali sekala nak juga try yang macam ni...bagi gugurl yang minat makeup ni klik 'like' ek..jom...kita try sama-sama...dan try belajar melalui video ni



9 comments:

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

alahai, cntik kn make up arabic ni? wowwwwww, superb.

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

alahai, cntik kn make up arabic ni? wowwwwww, superb.

blackroses said...

cantik..jom try..

PinKy MoMMa said...

aduhhh suka sgt nihhhhhh ;D

blackroses said...

akakpun sukeee sangat

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

menarik bg yg suka make up..salam kenal dr LM

blackroses said...

salam kenal..sekali sekali..makeup ni sesuai untuk majlis makan malam

teha said...

waa ! cantek nye make-up die :)

blackroses said...

cantik kan dear...