Saturday, June 25, 2011

SEGMEN:" Bang , jom g jalan jalan "


Assalam..ni segmen kedua Ben Ashaari aku join..siapa nak join sila KLIK SINI
  1. Letak banner BEN ASHAARI BLOG
  2. Tajuk : " Bang , jom g jalan jalan " dan linkkan ke entri ini (bagi yang tak camana nak buat , tengok contoh rakan rakan yang dah buat dan hantar )


21 comments:

arfah said...

dah join juga.....jom blogwalking di hari minggu :)

blackroses said...

jom arfah

srie ♥ halim said...

JALAN SINI :) hehe. nak join BW !!

blackroses said...

jomjoin

Ekky said...

nice one....
good job....

p/s: jom singgah ke http://lainsangat.blogspot.com/

♥yaya budak suka embun♥ said...

salam perkenalan dari saya :D

saya berkunjungan ke sini :)

NAK JALAN JALAN? MEH KE BLOG SAYA PLAK : Bang , jom g jalan jalan.

Shuk_ArChie said...

saya menempek disini.. jom ke blog saya?! btw.. saya dah follow anda TANPA paksaan... hahaha
Klik Sini untuk melawat blog saya!

blackroses said...

@ekky..tq
@yaya..thanks ya
@shuk-archie..tq follow ..i dah follow u back

Mieya Atiera said...

mieya datang singgah drpd blog pkcik beng.. Kalau sudi, jmput melawat ke blog mieya pulak :)

http://budakshumort.blogspot.com/2011/06/segmen-bang-jom-g-jalan-jalan.html

blackroses said...

tq mieya..ok saya terjah

Nor Fadila Rosli said...

saya datang melawat ni..(ceh macam buat home visit lak..hikhik..) jom jadi rakan blogger.? I follow u..:)

salwaismail said...

salwa singgah jemput tuan blog komen blog salwa pulak.
:)
http://salwaismail.blogspot.com

Fadzmie Mohamad said...

Singgah dari segmen BA. :)

# bang, jom pergi jalan-jalan #

Adam Narzuan said...

Jalan-jalan dari segmen BA.. sINGGAH BLOG ADAM NANTI YER..

tEngOk ni juga..
Tinju Orang Utan

Qaseh Qhaleef said...

singgah sini jap....
penat berjalan ni...
hehehe
=)
http://qasehqhaleef.blogspot.com

saiazuan said...

jalan2 sini :D

list move bulan depan
http://eleventx.blogspot.com/2011/06/upcoming-july.html

hanyzham hadny said...

datang singgah sni..n i already follow u..kalo sudi follow lasaya

imnabila said...

yuhuuuu ~
hye awk !!
blogwalking sini..

Meh la singgah blog saya pulak.. heeee ~ :)

Lulu Caldina said...

Yeah lulu datang kat sini.. Hai awak!!

pRiNCe said...

singgah dari blog abg ben..:)..salam perkenalan ye..:)

" korang nak rm50 dengan cara paling mudah ? just bagi gambar dan korang mungkin dapat bawa balik rm50 + hadiah sponsor + hadiah misteri + barangan..

saya juga mengharap jasa baik sesiapa yang ingin sponsor agar contest ini akan bertambah menarik dan meriah..pihak sponsor juga akan mendapat beberapa kelebihan...

berminat ?? "

[ Contest ] Anda Bagi Gambar , Prince Bagi RM50 !!!

Syifaul Saira said...

Salam...
Done follow here :)
http://whyvenusmarscollide.blogspot.com/