Wednesday, June 22, 2011

WORDLESS WEDNESDAY #1


GAMBAR EHSAN GOOGLES..

Assalam...hari ni first time aku buat entri wordless wednesday..

SIAPA PENGASAS WORDLESS WEDNESDAY NI YE?AKU NAK BUAT ENTRI KHAS UNTUK DIA

APA ITU WORDLESS WEDNESDAY?
kami lebih suka memanggil ia sebagai aktiviti dimana setiap hari rabu blogger akan post di blog mereka Gambar tanpa meletakkan apa-apa caption, explanation, tajuk yang merujuk kepada gambar tersebut, just post Gambar sahaja
sebagai contoh tajuk entry, jika rabu depan merupakan entry pertama korang just letak
"#1 Wordless Wednesday" or "Wordless Wednesday #1"

nak tahu lebih lanjut tetang ww ni SILA KLIK SINI

20 comments:

mushroom said...

wahhh.. da rabu da ekk :P

Mialia said...

lom rbu kot,haha

-andy dgn bilatrgigithalia

blackroses said...

saja sebab nak cari pengasasnya...

taliff said...

wow! Nak tahu jugak entri apa yang khas sangat tu! huhuhuhu

blackroses said...

menghargai pengasasnya....nak buat blog review untuk pengasasnya..

puteraduyong said...

try jadi muka senyum setiap hari.... :)

munira sajuti said...

ni bukan wordless. main tipu. hehe pengasasnye andyhowtt klo xsilap :)

blackroses said...

@puteriduyong : senyum tak perlu kata apa2 yer..
@munira:wakakakakka...andyhowtt ek...

NuSaNa NoSa 91 said...

sbb ada WW ni, baru ingt hari ni hari rabu.. klu x, dh xingat hari.. ahahahaha~ ^_^

izyan yasmin said...

ahaha. hari2 senyum pun okay :)

pijut said...

mcm tu pun ada..saya newbie..xtau menahu pun..huhuhu..

blackroses said...

yes nusana...
@izyan..kalaulah boleh sentiasa senyum
@pijut..joinlah..sayapun baru join hari ni..lama dah nampak kawan2 buat

pijut said...

hhehehe..ok..nak join la ni..nanti tgk la blog saya..betul ke tak...

Hans said...

hahaha
time cuti je muka senyum
kehehekhkhekekhe

5 Sebab Kenapa Aku Suka Wordless Wednesday

blackroses said...

@pijut..ok2..nanti saya tengok

@hans..yuppss..exactly..semua ornag cuti sure senyum

hyemynameisrasyid said...

hehe.,menarik wordless wed ni.,
boleh tengok gmbar2 pelik~

blackroses said...

yes..exactly

Hans said...

hahahaha
paling teruk hari Isnin
ekekekke

Review Filem Rasuk

Nour Akmal said...

blm pnh bt wordless wednesday..
teringin jgk nk bt nnt..=)

blackroses said...

@hans..yupppss..tapi jumaat paling bets..
@nour akmal...jomlah buat..next wed