Monday, June 20, 2011

TUTORIAL SAYS.COM: MEMANTAU AHLI PASIF

Assalam..kalau orang yang dah ada blog tak ada masalah kot nak register SAYS.COM ni...tapi sebab benda ni untuk facebook so ramai yang tak tahu nak guna..aku baru je join semalam..dah earning rm8.0 latestlah ni..alhamdullillah..siapa nak beri kan. sikit-sikit lama jadi bukit..tapi aku kaji juga benda ni sendiri..apabila tengok ramai yang dah jadi members..tapi kenapa earning aku sikit..so inilah hasil kajian tu(fokus pada step4 untuk kenapa earning sikit sedangkan members ramai?)

STEPS 1 :
Klik link ni ---> http://says.my/ziana81/invite

STEPS 2:
Klik sign in says.com kat tempat yang saya tunjukkan dalam gambar di bawah ni

STEPS 3:
Macammana says.com earning..ada 2 cara :
1. dengan invite kawan-kawan : setiap ornag yang join dan selepas ornag tu earning kita akan dapat rm1.00
2.share iklan says.com : steps
2.1 klik rewards
2.2 nampak tak senarai iklan banyak-banyak bawak ni..nampak tak share this tu.klik situ..


STEPS 3 :
Klik post to facebook
maka iklan ni akan masuk ke facebook...bagi setiap ornag yang klik iklan ni..kita akan earning rm0.20..


STEPS 4:
Ramai yang akan klik link-link kita, tetapi sejauh mana mereka ni menyumbang earning kita. Di bawah ini ada 3 group members kita..
1. gambar hanya ada simbol thick: Ini mereka dah daftar selengkapnya tapi belum earning
2.gambar tanpa simbol :mereka ini just daftar je..tanpa buat apa-apa lagi
3.gambar dengan simbol duit dan thick:yang ni yang kita nak...mereka ini telah earning, mereka ini yang menyumbang rm1.00 kepada kita..

so pantaulah members anda..kalau mereka belum sempurna ..inbox mereka

oo..mana nak tengok ni kan..KLIK PADA PROFILE ek


7 comments:

EYFAalias said...

step 4 tu nk tgk kat mana kak?

blackroses said...

itu dekat profile..nanti akak edit post ni

NuSaNa NoSa 91 said...

owhhh~ baru tau.. patutlah kwn keen ada invite keen td suruh join benda ni.. ^_^

Bro Framestone said...

bro dah beberapa kali cash out... :)

hope hujung bulan nie leh cash out lagi

blackroses said...

@nusana:join..join...insyaallah...fulus mania..
bro:bro..saya tertinggallah..baru pasang 2 hari

hyemynameisrasyid said...

gud luck^^

blackroses said...

tq hyemynameirsyad