Saturday, June 18, 2011

" BLOG WALKING BESAR-BESARAN !! "


JOIN SEGMEN LAGI....
Kali ni join zippo punya pulak...
nak cerita sikittentang kekuatan blog saya..saya suka bahasa. penulisna puisi. Puisi ni macam dah jadi makanan saya. Tapi kalau saya nak tulis puisi je semata mesti ornag boring kan..so saya pelbagaikanlah penulisan dalam blog ni.

bagi yang nak join sagmen ni sila ikut panduan dibawah:-

nak join KLIK SINI
  1. Tajuk: " BLOG WALKING BESAR-BESARAN !! "
2. Copy and Paste Gambar ini di dalam Entri anda :


3. Letak Link Entri Zippo ni didalam entri anda.
4. Ceritakan serba sedikit kekuatan Blog anda...maksudnya anda pakar dalam Entri jenis macam mana?? KIRA MACAM MEMPROMOSIKAN BLOG KORANG LE NI HA
5. kalo dah siap dropkan link Entri tersebut di komen Entri Zippo ni....
6. Nak Tag Follower-follower anda yang lain pun boleh gak lagi besttttttttt..
7. Dan sesiapa yang belum Follow Zippo..kene la Follow yek..senang nak tgk Update sagmen ni muah muah

--Zippo akan senaraikan List peserta-perserta yang join sagment ni DAN selepas itu akan berlakulah aktiviti Blog Walking besar-besaran...di Ulangi, Blog Walking Besar-besaran--

10 comments:

ZIPPO MILLER said...

tq sebb sudi join...tunggu update dari Zippo untuk pelancaran Bw besar2an ni ok? heheh

blackroses said...

welcome...

ZIPPO MILLER said...

zippo dah update List member2 baru join...jpm kite terjah diorg k :)

http://zippomiller.blogspot.com/2011/06/update-sagmen-blog-walking-besar.html

Zyash said...

Salam perkenalan... Dari segmen BLOG WALKING BESAR-BESARAN Zippo ne!! Zyash follow yer.

hasrul hassan said...

Salam singgah dari BK.

Selamat berkenalan dalam dunia blog. Sebagai tanda apresiasi untuk Zippo - saya follow blog ini.

Jika sudi, meh jemput ke blog saya.
BANGKU KOSONG

Mungkin ada yang boleh dimanfaatkan. Terima kasih.

linda a.k.a ibusumaiyah said...

assalam...
Alhamdulillah...ibu dah sampai gak di sini akhirnya...

salam perkenalan...:)

sobri yaacob said...

dtg dri segmnt zippo..
suke 2lis puisi...
susah kot nak 2lis..2pasai sampai skrg sya x reti2 wat lg :)
slmat bknalan ..

blackroses said...

@zippo..tq..
@zyash.tq juga
@hasrul..salam perkenalan
@linda..tq sampai sini..
@sobri..salam perkenalan..takper boleh cuba menulis lagi

mashi said...

salam perkenalan =))

blackroses said...

@mashi..salam perkenalan