Sunday, June 19, 2011

CITYVILLE TERBAIK DARI BANDAR


Assalam..lama dah tak buat entri games. hehehhe..siapa yang main games ni kat facebook mesti kenalkan..

CITYVILLE

yehaa..games ni kira 3 in 1 lah dari games-games yang lain..ada ladang+ada pekan+ada kilang..lebih kurang macam gabungan farmville+social city+happy island...tak perlu main banyak games sini dah lengkap semua..

tentang games ni aku dah sampai level 68..banyak jugalah neighbour..lebih 60 orang..apakah maknanya tu?ramai orang main games ni..ada juga yang aku tak add sebagai jiran..wohooo...

APAKAH BESTNYERR

Bagi aku biasa jerlah..kumpul duit beli bangunan, rumah, kedai..tanam pokok supaya dapat barang dna bekalkan kepada kedai-kedai. Bina pelabuhan untuk dpaatkan barang-barnag. Games ni kalau rajin cepat uplah..lagi-lagi kalau rajin visite jiran..

yang boleh try..ce cuba ce cuba//

5 comments:

Pendamba Mawar said...

da lama tgal sejak byk pmbaharuan dibuat contih mnara2 besar tu..:)..main sampa lvel 60 ja

A M E ! said...

ame pun maen cityville juge . perghh , addicted kot . :) jum jadi neighbour . ;)

blackroses said...

sekarangpun dah kurang main since
berblog...

ame main ekk..blehlah add

khansyaa' al khairiyah mohd ujang said...

sy main jugak ! baru level 56. mmg addicted ^^ sila add jadi neighbour yaaa ^^

blackroses said...

main juga ek khansyaa..ok2..nanti add fb dulu